Koekjesbakkerij Veldt bv

Koekjesbakkerij Veldt bv

Over ons

Koekjesbakkerij Veldt is producent van ambachtelijke koekjes en koek, gevestigd in Veenendaal. Met haar leidende marktpositie en innovatieve strategie levert Veldt een ruim assortiment aan ambachtelijke koek en koekjes.

Gemarkeerd product

Vacatures

Werkplek verantwoordelijke bakkerij

Werkplek verantwoordelijke bakkerij

Voor onze bakkerijafdeling zijn wij op zoek naar Werkplekverantwoordelijke. Als Werkplekverantwoordelijke werk jij zelfstandig aan een bakkerijmachine of productielijn. Afhankelijk van het product wordt je ondersteund door een bakkerijmedewerker.

Met jouw kennis van de machine en het product instrueer je de bakkerijmedewerker, zodat je samen tot het juiste resultaat komt. Wanneer je alle machines, productielijnen en producten zelfstandig kunt draaien, groei je door naar Senior Werkplekverantwoordelijke. Je hebt werkervaring in een productieomgeving, bij voorkeur met levensmiddelen.

Lees verder »
SR. Werkplekverantwoordelijke bakkerij

SR. Werkplekverantwoordelijke bakkerij

Voor onze bakkerijafdeling zijn wij op zoek naar een Senior Werkplekverantwoordelijke. Als Senior Werkplekverantwoordelijke kun jij zelfstandig, samen met bakkerijmedewerkers, de bakkerijmachines en productielijn draaien. Je instrueert hen over de werkzaamheden en geldende procedures. Je stemt met het Hoofd Bakkerij de werkzaamheden voor die dag af en bespreekt door de dag hoe dit verloopt. Je hebt werkervaring in een productieomgeving, bij voorkeur met levensmiddelen.

Lees verder »
Bakery worker

Bakkerijmedewerker

Voor onze bakkerijafdeling zijn wij op zoek naar bakkerijmedewerkers. Je werkt samen met de collega’s uit jouw team aan verschillende bakkerijmachines en productielijnen. Je ondersteunt de werkplekverantwoordelijke in het maken van de diverse koeken en de werkzaamheden die daarbij horen.

Ben je leergierig, dan is er de mogelijkheid om de verschillende machines en lijnen zelf volledig onder de knie te krijgen en zo uiteindelijk door te groeien naar een (senior) werkplekverantwoordelijke. Ervaring in de bakkerij of met levensmiddelen is fijn, maar de juiste drive is belangrijker!

Lees verder »
Product developer

Productontwikkelelaar

Een productontwikkelaar die out of the box kan denken en eigenaarschap en initiatief toont

Veldt Cookies & Crackers is een innovatieve, middelgrote, ambachtelijke banketbakkerij in Veenendaal. Met circa 50 zeer gemotiveerde medewerkers maken zij van de beste grondstoffen de lekkerste koek, koekjes en crackers. Het bedrijf onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie, betrokkenheid en een fijne werksfeer. Er wordt voornamelijk geleverd aan de ambachtelijke bakkerijen, retail, horeca en groothandels in Nederland. Op de locatie in Veenendaal is een testkeuken waar men klanten ontvangt.

Voor deze ondernemende organisatie zijn wij op zoek naar een creatieve en innovatieve Productontwikkelaar met passie voor het vak. In deze rol krijg je veel ruimte om projecten van A tot Z op te pakken en geef je, samen met commercie, product demo’s aan klanten. Naast het ontwikkelen en verbeteren van bestaande recepturen ben je vooral bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top