Primus Wafer Paper

Over ons

Primus Wafer Paper BV is gesitueerd in Oostzaan, Nederland. Wij zijn fabrikant van ouwel / eetpapier, dat wij op rollen, op vellen en op klantspecifieke labels leveren.

Gemarkeerd product

Innovaties

Nieuws

Vacatures

HR Adviseur tijdelijk parttime 24-32 uur

HR Adviseur tijdelijk parttime 24-32 uur

Voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof van onze HR adviseur, willen we graag een persoon die minimaal de administratieve taken kan overnemen in de periode van ongeveer eind mei tot en met half oktober 2023.

Als blijkt dat je feeling hebt voor het vak dan wordt je meegenomen in een bredere landschap van de HR afdeling. Learning on the job as we speak. Ik als HR manager zal je persoonlijk begeleiden.

De Nederlandse taal beheersen is wel een must have. Daarnaast verwachten wij dat je schriftelijk en mondeling communicatief vaardig bent.
Ervaring met Word & Excel (basis is voldoende) gaat ons zeker verder helpen.

De dagen dat je in ieder geval beschikbaar moet zijn: maandag en vrijdag,
overige dag of dagen kunnen we samen invullen.
De werktijden zijn tussen 08:30 tot 17:30 uur.

Wij bieden een gezellige werkomgeving waar je in de groep opgenomen zult worden door fijne collega’s (ook) van de andere afdelingen.

Lees verder »
Stagiair Marketing & Communicatie

Stagiair Marketing & Communicatie

Als Stagiair Marketing & Communicatie loop je stage op de afdeling Customer Service, Marketing & Sales. We richten ons voornamelijk op het product wereldwijd bekend te maken dus focus op brand awareness in de hele wereld. Het is een prachtige gelegenheid voor een stage omdat we nu nog in de beginfase zijn van onze eigen marketing strategie. Dit doen wij in samenwerking met ons Marketing bureau VUUR en ons digital bureau Orange Juice.

Het is een meewerkstage maar natuurlijk heb je wel ruimte voor een eigen opdracht. Als stagiair Marketing & Communicatie ben je onderdeel van het team. Je werkt volwaardig mee en krijgt veel vrijheid. Zelfstandigheid en ondernemendheid zijn daarom belangrijk.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top