Wie is de bezoeker?

Wie is de bezoeker?

Bakkersvak & IJs-Vak vormen samen het enige platform waar de complete bakkerij- én ijssector uit Nederland samenkomt voor inspiratie en innovatie. Naast de ambachtelijke en industriële (banket)bakkers, ijsbereiders, chocolatiers en patissiers komen de horeca ondernemers en cateraars naar de beurs voor advies over het gebruik van jouw producten en diensten.

Ben je benieuwd naar alle facts & figures van afgelopen editie? Klik dan hier

Wie bezoekt Bakkersvak?
1
Bezoekers
1
Gemiddeld cijfer
1 %
Bijna alle bezoekers geven aan Bakkersvak 2021 wederom te bezoeken

Sectoren van bezoekers

Brood en banket ambachtelijk
49%
Onderwijs
11%
IJssalon, koffiebar en tearoom
9%
Brood en banket industrieel
8%
Chocolaterie
6%
Restaurant en lunchroom
5%
Voedingsindustrie
5%
Catering
2%
Delicatessen en speciaalzaak
2%
Hotels en bed & breakfast
2%
Supermarkt en retail
2%

Interesses

Grondstoffen, ingrediëntenen, halffabricaten
60%
Eindproducten
43%
Machines, installaties, gereedschappen
37%
Winkelinrichting en benodigdheden
22%
Verpakkingsmachines en-materialen
21%
Voedselveiligheid en certicering
19%
Dienstverlening
10%
Oplossingen voor energiebesparing
10%
Logistiek en opslag
10%

Bezoekers konden meerdere antwoorden aangeven, waardoor het totale percentage hoger is dan 100%.

Scroll naar top