Dutch Pastry Awards

Dutch Pastry Awards

Het Nederlands Patisserie Team organiseert jaarlijks de Dutch Pastry Award. Dit is een vakwedstrijd op het hoogste patisserieniveau die dit jaar voor de 20ste keer wordt georganiseerd. 

Patissiers winnen deze  prestigieuze prijs door het maken van het beste showstuk en  (dessert)taart van uitsluitend eetbare materialen. Bij het winnen van de  wedstrijd krijgt de winnaar (naast een gouden medaille) het  aspirant-lidmaatschap van het NPT. Op deze manier worden nieuwe leden  geworven en zijn vaktechniek en uitwisseling van nieuwe kennis door de  patissiers geborgd.

De showstukken vormen ieder jaar weer één van de hoogtepunten van vakbeurs Bakkersvak. Het is een visueel spektakel van vakmanschap, creativiteit en originaliteit. Dit jaar laten de deelnemers hun fantasie los op het thema ‘Hollands Glorie’. 

 De wedstrijddag is maandag 2 maart en aan het eind van deze dag zal de winnaar bekend worden gemaakt. De showstukken zijn op maandag 2 en dinsdag 3 maart te zien op de beursvloer. 

dutchpastryawards

Wil jij meedingen naar de Dutch Pastry Award en daarmee bekend worden als één van de beste talenten op het gebied van patisserie in Nederland? Aanmelden kan nog via de website van het Nederlands Patisserie Team. Mis die kans niet. 

Scroll naar top