Vink Fruitboerderij

Over ons

Lekker Puur is een eigen label van Vink Fruitboerderij; van fruitsappen, jams tot sauzen die ambachtelijk maar professioneel worden geproduceerd. Het telen van écht lekker fruit is altijd de passie geweest van de familie Vink. Toen Cees Vink het familiebedrijf voortzette, heeft hij de verwerking van fruit verder uitgebreid. Bij het telen en verwerken is lekker fruit altijd de basis geweest van de receptuur. Vandaar ook de naam Lekker Puur.
Vanaf zijn jeugd wist Cees dat hij fruitteler wilde worden. Hij liep altijd met zijn vader mee door de boomgaard. Hier werden hoofdzakelijk appels, (stoof-)peren, pruimen en kleinfruit geteeld. Ook de keuken waar het begin van de fruit-verwerking begon door de moeder van Cees, trok altijd al de aandacht van de jonge fruitteler. Het professioneel gaan verwerken van dit fruit tot jam, sauzen en sappen was daarom ook een logische stap voor de familie Vink.
Lekker puur is een productlijn die voorbehouden is aan de speciaalzaak en daardoor dus niet op elke hoek van de straat te koop is. Deze productlijn past dan ook prima bij een eigentijdse bakkerij. Van sappen tot lekker broodbeleg maar ook producten die prima als cadeau weg te geven zijn en passen bij een luxe ontbijt.
Alles weten over de fruitboerderij, de kracht van puur fruit en lekkere marges? Maak kennis op de BakkersVak!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top