Ik ben exposant

Beursdeelname promoten

Beursdeelname promoten

Bakkersvak is voor jou hét ideale moment om al jouw (potentiële) klanten en relaties te ontmoeten en hen jouw nieuwste producten en diensten te presenteren. In aanloop naar de beurs is het daarom belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken bij je (potentiële) relaties. Zo zorgen we samen met jou als exposant voor een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Om je beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij je diverse tools om je deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

BV2019 (61)

Promotiemiddelen

In het standhoudershandboek vind je naast alle praktische informatie voor jouw deelname,  diverse promotiemiddelen (bijvoorbeeld een logo of banner) om jouw deelname via verschillende marketinguitingen (zowel print als digitaal) kenbaar te maken bij de gewenste doelgroep.

 

In My Easyfairs vindt je diverse marketingmaterialen in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. Deze map bevat een beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan. Dit kan voor zowel print als digitaal gebruikt worden. 

Kaasstengels van Wolf ButterBavck op Bakkerijbeurs 2019

Exposantenpakket

Naast de promotiemiddelen uit het handboek, ontvang je een exposantenpakket met geprinte uitnodigingen waarmee je jouw relaties persoonlijk kunt uitnodigen voor een bezoek aan Bakkersvak. Ook het digitaal uitnodigen is mogelijk, dit gaat eenvoudig via My Easyfairs.

 

Dit exposantenpakket bestaat uit twee verschillende Persoonlijke Uitnodigingen en bijbehorende enveloppen. Deze kun je per post versturen of meesturen met facturen of bestellingen. 

Wil je het uitnodigen van jouw relatiebestand liever uitbesteden? Dan kun je gratis gebruik maken van onze Uitnodigingsservice, waarbij je tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten bespaart omdat wij het uitnodigen van je relaties volledig uit handen nemen.

 

Scroll naar top