Ik wil exposant worden​

Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen?

Ken jij de bakker van vandaag én die van morgen? Wil jij die persoonlijk ontmoeten? Bakkersvak is de ideale plek om vakprofessionals uit de bakkerij- en ijssector te ontmoeten. In drie dagen tijd spreek je een record aantal mensen die interesse hebben in jouw innovaties, producten en diensten. Omdat Bakkersvak het belangrijkste evenement voor de Nederlandse markt is, vind je nergens anders ruim 9.000 brancheprofessionals op één plek.

Dankzij onze unieke EasyGo marketingpakketten die bij je deelname zijn inbegrepen, haal je nog meer resultaat uit je deelname. Je bent niet meer afhankelijk van drie beursdagen, maar zowel voor, tijdens als na Bakkersvak krijg je diverse tools aangereikt om je (online) zichtbaarheid te verhogen. Middels de Smart Badge technologie heb je de mogelijkheid om eenvoudig leads te verzamelen, te beheren en op te volgen. 

HET MEEST COMPLETE EVENT

Een unieke mix van zakelijk netwerken, spannende vakwedstrijden, inspirerende demonstraties en kennissessies over hot topics. We werken daarvoor nauw samen met zowel exposanten als branche-verenigingen, vakbladen en wedstrijdorganisaties.

ONTMOETINGSPLEK

Je ontmoet ruim 9.000 (banket)bakkers, patissiers, chocolatiers, ijsbereiders, horeca ondernemers en cateraars uit heel Nederland. Toegang gaat vrijwel exclusief op uitnodiging en is alleen voor professionals. Zo borgen we de kwaliteit.

Een gedreven team als motor

Easyfairs is een wereldwijde top 20 speler in het organiseren van vakbeurzen en publieksevenementen, een ijzersterke motor achter ons ervaren team. Net als jij zijn we onderdeel van de doelgroep en vinden we het belangrijk om deze sector vooruit te helpen.

Exposanten aan het woord over Bakkersvak