Pakhuis Marketing

BROODNODIG IN GESPREK

Ondernemen is mooi en uitdagend tegelijk. Tegenwoordig misschien nog wel meer dan ooit. Welke keuzes kun je maken en welke keuzes moet je wellicht gaan maken de komende tijd? Ga hierover in gesprek met Ivo van Dijkhuizen van PAKHUIS foodmarketing. Een bekend gezicht in de bakkerijsector die gelooft in winst door je te focussen op relevante waardecreatie. Bouw verder aan je bedrijf, je assortiment of je merk door met Ivo in gesprek te gaan over jouw actuele ondernemers vraagstukken. Gesprekken kunnen zowel in het kennistheater als persoonlijk op de PAKHUIS-stand (K125) worden gevoerd. Schrijf je hier in voor een persoonlijk gesprek op Bakkersvak.

logo pakhuis beige

PAKHUIS FOODMARKETING

PAKHUIS foodmarketing is specialist in het creëren van food- en bedrijfsmerken en het ontwikkelen van marketing-, en communicatieplannen. Voor ondernemers een inspirator, om op basis van kennis, lef en een goed idee ten strijde te trekken.

Alles in huis voor marketingplannen, conceptontwikkeling, merkontwikkeling en slimme communicatie.

Broodnodig in gesprek over jouw onderneming?

Meld je nu aan voor een persoonlijk en inspirerend gesprek met Ivo van Dijkhuizen op Bakkersvak.

ER IS ZOVEEL TE ZIEN

Naast PAKHUIS Marketing zijn er nog veel meer dingen te ontdekken op Bakkersvak & IJs-Vak. Benieuwd waar jij nog meer ambachtelijke inspiratie op kunt doen? Bekijk onze programmapagina

Scroll naar top