Bakkersvak Journaal 1

Gourmand op Bakkersvak 2019

Bakkersvak Journaal 1

Durf te kiezen voor je toekomst

Met het nieuwe jaar staat er ook weer een nieuwe Bakkersvak en IJsVak voor de deur. De beurs voor de hele bakkersindustrie vindt volgend kalenderjaar plaats op 1, 2 en 3 maart in Evenementenhal Gorinchem. Met zo’n 170 exposanten uit verschillende hoeken van de bakkersbranche, is het evenement geschikt voor zowel industriële als ambachtelijke bakkers, ijsmakers, chocolatiers en patissiers.

De organisatie is hard bezig met het finetunen van de negende editie van de beurs. Organisator Patrick Huijs van Easyfairs: “Bakkersvak 2020 zal er vertrouwd uitzien voor iedereen die er al eerder is geweest. Maar het zal wel weer een extra kers op de taart zijn als het lukt om de beurs aan te laten sluiten bij de meest actuele ontwikkelingen in de sector.

Lees het gehele Bakkersvak Journaal hier

Het ambacht blijven proeven, beleven en versterken

Ook in 2026 het ambacht proeven, beleven én versterken?

Dat kan op 1 en 2 maart tijdens De Dag van het Ambacht! Een kleinschalig en smaakvol evenement voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders, waarbij proeven centraal staat.

Ontmoet collega’s, bezoek de vakwedstrijden, doe nieuwe ideeën op en laat je zintuigen prikkelen.