Bakkersvak Journaal 2

Bakkersvak Journaal 2

Inzetten op verbinden en samenwerken

Bakery Institute pakt dit jaar weer groots uit met haar stand op de Bakkersvak. “We laten zien dat je door samenwerking meer voor elkaar kunt krijgen”, zegt Tamara Hoogerwaard, directeur van Bakery Institute. Het opleidingsinstituut zorgt samen met partners Girardeau, Spronk, JAC en Van Stuk voor een volledig ingerichte bakkerij.

“De kern van elke bakkerij is een goed opgeleid team bakkers dat bewust kiest voor hun grondstoffen, machines en presentatie van het assortiment”, vertelt Tamara. “In onze bakkerij is elk van deze expertises aanwezig.”

Lees het gehele Bakkersvak Journaal hier 

Het ambacht blijven proeven, beleven en versterken

Ook in 2026 het ambacht proeven, beleven én versterken?

Dat kan op 1 en 2 maart tijdens De Dag van het Ambacht! Een kleinschalig en smaakvol evenement voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders, waarbij proeven centraal staat.

Ontmoet collega’s, bezoek de vakwedstrijden, doe nieuwe ideeën op en laat je zintuigen prikkelen.