61648 recipe 1

Dobla-Irca verzorgt proeftafel presentatie tijdens De Dag van het Ambacht

Op 11 maart 2024 staat Next Level in Evenementenhal Gorinchem in het teken van ambacht en inspiratie, waarin Dobla-Irca een rol gaat spelen als partner van het event. “Dobla-Irca is al jaren een vaste partij op Bakkersvak en blijft onze bezoeker iedere keer weer verrassen met mooie producten en creaties. Ik vind het daarom ook extra belangrijk dat juist deze partij partner is van een nieuw event zoals De Dag van het Ambacht” aldus Linda van der Windt, Accountmanager van Bakkersvak & IJs-Vak.

logo dobla vertical rgb

Dobla-Irca zet zich in voor creativiteit, innovatie en het verrassen van de branche. Met de chocoladedecoraties en cups zorgt Dobla-Irca er samen met ervaren patissiers en chef-koks voor dat iedere creatie er door middel van de “Dobla Touch” er verleidelijk uitziet. Om ook in touch te blijven met de ambachtelijke en industriële chocolatiers en patissiers, zal Dobla-Irca als partner van De Dag van het Ambacht aanwezig zijn tijdens dit event rondom inspiratie. “Met elkaar in contact blijven is inspirerend en belangrijk” volgens Kris Boer, National Sales Manager bij Dobla.

Inspelen op de laatste trends
Dobla-Irca speelt bij de proeftafel op De Dag van het Ambacht in op de recent geïntroduceerde collectie Pure Elegance & Playful Indulgence. Rogier Snoeks, Marketing & Innovation Manager bij Dobla, legt uit: “Consumenten zijn steeds meer op zoek naar feel-good-momenten om de externe invloeden waarmee ze dagelijks worden geconfronteerd, in evenwicht te brengen. ‘Betaalbare luxe’ en ‘Escapisme’ zijn belangrijke consumentenbehoeften die we hieruit zien ontstaan.”

Betaalbare luxe
De Pure Elegance lijn uit zich in sierlijke en stijlvolle decoraties zodat consumenten in het dagelijks leven kunnen genieten van verfijning en elegantie. Zo maakt Dobla-Irca het waar dat iedere culinaire creatie een betaalbare luxe is.

79021 recipe 1
61648 recipe 1

Escapisme
Om de mogelijkheid te bieden aan consumenten om een moment te kunnen ontsnappen aan de werkelijkheid, komt Dobla-Irca met de Playful Indulgence lijn. In deze lijn zijn vrolijke, nostalgisch-waardige en pop-art gerelateerde decoraties gecreëerd.

Over De Dag van het Ambacht
Op 11 maart 2024 vindt De Dag van het Ambacht plaats op Next Level in Evenementenhal Gorinchem waar inspiratie, innovatie en ambachtelijk vakmanschap centraal staat. Naast de samenwerkingen met het Dutch Pastry Team en de Vereniging van Ambachtelijke IJsbereiders voor de realisatie van de ambachtelijke vakwedstrijden van dit jaar, staan een aantal experts uit de industrie voor jou klaar om jou nieuwe en/of alternatieve producten te laten proeven óf om jou mee te nemen in hun duurzame onderneming(en).

Gratis registreren voor De Dag van het Ambacht
In samenwerking met sponsoren en partners wordt de Dag van het Ambacht georganiseerd door de beursorganisatie van Bakkersvak en IJs-Vak. Registreer je hier gratis voor een bezoek:

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap te bezoeken? Klik hieronder om je gratis te registreren voor Bakkersvak & IJsvak op 5, 6 & 7 maart 2023. 

DEEL DIT BERICHT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top