05 03 23 bakkersvak easyfairs liekevermeulen lv r0626 webres

PERSBERICHT | Eerste partner voor De Dag van het Ambacht 2024: Bakels Senior

GORINCHEM – De Dag van het Ambacht, een evenement gewijd aan het vieren van ambachtelijk vakmanschap, kondigt Bakels Senior als eerste partner aan voor de editie op 11 maart 2024 op Next Level in Evenementenhal Gorinchem. “Dit partnership is een belangrijke stap in het versterken van de verbinding tussen ambachtelijke expertise en innovatieve ontwikkelingen in de bakkerswereld”, zegt Corine Visser, eventmanager van De Dag van het Ambacht alsook Bakkersvak & IJs-Vak.

Bakels Senior heeft zich de afgelopen jaren toegewijd aan het verkennen en ontwikkelen van plantaardige bakkersproducten, met een bijzondere focus op vegan opties. Terwijl roomboter altijd synoniem stond voor heerlijkheid in bakkerijproducten, begrijpt Bakels Senior dat een andere mentaliteit en een nieuw verhaal nodig zijn voor plantaardige bakkersproducten, vooral voor banket. Maar in een tijd waarin duurzaamheid een levensstijl is geworden voor de nieuwe generatie, wordt veganisme niet langer beschouwd als een kortstondige trend, maar eerder als een brede maatschappelijke ontwikkeling.

Bakels Senior is dan ook trots om hun innovaties te presenteren, waaronder een vegan gele room en vegan Fond Royale, een nóg lekkerdere bavaroise poeder op plantaardige basis waarvan de luchtigheid nu echt fantastisch goed is en een vegan Cake- en Kapselmix, beide op plantaardige basis. “Deze producten bieden bakkers de kans om kennis te maken met hoogwaardige vegan opties die voldoen aan de groeiende vraag naar duurzame en plantaardige lekkernijen”, zegt Wiljan van der Linden, Product & Promotie Manager bij Bakels Senior.

Partnership met Bakels
Bakels Senior, als eerste partner van De Dag van het Ambacht, versterkt de missie van het evenement om traditioneel vakmanschap te verbinden met de innovaties in de bakkersindustrie. Tijdens De Dag van het Ambacht 2024 zal Bakels Senior onder andere een inspirerende workshop aanbieden om bezoekers mee te nemen in de vegan productontwikkeling. Bezoekers kunnen zich begin 2024 inschrijven voor één van de workshops op de Dag van het Ambacht. Hier kunnen ze niet alleen proeven van de heerlijke vegan creaties van Bakels Senior, maar ook inzicht krijgen in de technologieën en processen achter duurzaam bakken. Deze workshop biedt een unieke gelegenheid om te leren van de experts en te begrijpen hoe veganisme naadloos kan worden geïntegreerd in het ambachtelijke bakproces.

Het evenement zal een brug slaan tussen traditie en innovatie, en Bakels Senior speelt een cruciale rol als eerste partner. Bakels Senior heeft de afgelopen jaren namelijk een gedurfde verschuiving gemaakt naar de ontwikkeling van veganistische producten. Dit is niet zomaar een trend, maar eerder een bredere beweging richting duurzaam en verantwoordelijk leven. Het bedrijf begrijpt dat het voor bakkers van vitaal belang is om te begrijpen wat ze produceren en aan hun klanten aanbieden, en daarom heeft Bakels Senior zich toegewijd aan het creëren van alternatieve opties.

Over Bakels Senior
Bakels Senior is een toonaangevende naam in de bakkersindustrie en heeft een lange geschiedenis van innovatie en kwaliteit. Het bedrijf is gepassioneerd over het ontwikkelen van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van bakkers en consumenten, en zij zijn nu ook plantaardige opties aan het leveren om in te spelen op de groeiende vraag naar duurzaamheid.

Over de Dag van het Ambacht
De Dag van het Ambacht 2024 belooft een unieke gelegenheid te worden voor bakkers en liefhebbers van ambachtelijke producten om kennis te maken met de nieuwste trends en innovaties in de bakkersindustrie, waar Bakels als eerste partner een cruciale rol bij speelt. Het wordt hét evenement ter ere van ambachtelijk vakmanschap, waar proeven in 2024 in de schijnwerpers staat. We begrijpen dat vakmensen niet alleen geïnteresseerd zijn in wat ze maken, maar ook in hoe het smaakt en hoe het in de markt valt. Daarom hebben we voor De Dag van het Ambacht 2024 maar liefst 24 proeftafels ingericht, waar onze sponsoren bezoekers verwelkomen met een smaakexplosie aan overheerlijke hapjes die perfect passen binnen ons thema van vakmanschap en innovatie. In samenwerking met sponsoren en partners wordt de Dag van het Ambacht georganiseerd door de beursorganisatie van Bakkersvak en IJs-Vak.

Praktische informatie

Noteer 11 maart 2024 in je agenda en beleef De Dag van het Ambacht op Next Level in Gorinchem voor een dag vol inspiratie, innovatie en ambachtelijk vakmanschap. Voor meer informatie over deze dag en hoe je erbij kunt zijn als sponsor of bezoeker bezoek onze website www.bakkersvak.nl of neem contact op met Accountmanager Linda van der Windt via linda.vanderwindt@easyfairs.com.

05 03 23 bakkersvak easyfairs liekevermeulen lv r0615 webres (1)

Bezoeken?

Ben je geïnteresseerd om dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap te bezoeken? Klik hieronder om je gratis te registreren voor Bakkersvak & IJsvak op 5, 6 & 7 maart 2023. 

DEEL DIT BERICHT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top