Bezoekersinformatie

11 maart 2024
Next Level in Evenementenhal Gorinchem

AANDACHT VOOR ALLERGENENVRIJ EN VEGAN

De vraag naar allergenenvrije en vegan producten blijft gestaag stijgen. Het publiek dat kiest voor alternatieven voor ‘gewoon’ brood, banket en ijs is allang niet meer alleen de consument met een allergie of intolerantie. Steeds meer mensen denken na over het milieu, zijn nieuwsgierig naar nieuwe producten of kiezen bewust met het oog op hun gezondheid. 

Inspelen op de wensen van deze steeds groter wordende groep consumenten is niet voor iedereen gesneden koek. Om jou en je ambachtelijke collega’s ook in 2024 te voorzien van de broodnodige informatie, hebben we De Dag van het Ambacht in het leven geroepen.  Samen met 24 sponsoren, die allemaal een lekkere proeftafel inrichten, proef jij hoe je mee kan gaan met de consument zonder concessies te doen op smaak en kwaliteit. 

Naast inspiratie bij de proeftafel, kun je live demonstraties van bekende patissiers en ijsbereiders volgen en krijg je de kans om aan exclusieve workshops deel te nemen. Neem vooral ook een kijkje bij de prestigieuze IJs-Vakwedstrijden, Dutch Pastry Award en de Beste Bonbon van Nederland

11 maart 2024

Next Level in Evenementenhal Gorinchem

500 kwalitatieve bezoekers

Podium voor gerenommeerde wedstrijden

KOM PROEVEN

Het sleutelwoord tijdens De Dag van het Ambacht is proeven! We kunnen je wel vertellen dat alternatieve producten goed en lekker zijn, maar wij snappen als geen ander dat jij als vakman wil weten wat je maakt én verkoopt. We richten 24 proeftafels in, waar onze sponsoren voor je klaarstaan met overheerlijke hapjes binnen ons thema. Krijg alvast een impressie van hoe de dag eruit komt te zien en bekijk onze plattegrond.

Klik op de plattegrond om een grotere versie te bekijken

Gerenommeerde wedstrijden

DUTCH PASTRY AWARD

BESTE BONBON VAN NEDERLAND

IJS-VAKWEDSTRIJDEN

De ticketverkoop voor De Dag van het Ambacht start begin 2024. Bij jouw toegangskaart zijn een parkeerticket, koffie en thee, toegang tot de workshops door bekende patissiers en ijsbereiders en een uniek magazine inbegrepen. 

TIP: via de sponsoren kun je te zijner tijd een kortingscode krijgen. Hou ons deelnemersoverzicht dus goed in de gaten. 

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE

Op dit moment zijn we hard aan de slag de precieze invulling van De Dag van het Ambacht en het inhoudelijke programma af te stemmen. Wil je op de hoogte gehouden worden over dit nieuwe evenement? Houd dan vooral onze website in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media. 

PARTNER

Scroll naar top