Onder de noemer ‘Kletskoek’ worden tijdens Bakkersvak en IJs-Vak 2025 dagelijks twee podcasts voor en over de bakkerij opgenomen. Ivo van Dijkhuizen en Mediapartner Bakkerswereld hebben de handen ineengeslagen en gaan tijdens Bakkersvak en IJs-Vak in gesprek met branchegenoten over verschillende interessante en relevante onderwerpen.
Op stand H40 gaan Ivo van Dijkhuizen en Mediapartner Bakkerswereld, op 9, 10 en 11 maart 2025, een kwartier in gesprek met ondernemers, bakkers, levensmiddelentechnologen over een centraal onderwerp. In de zes podcasts komen de volgende onderwerpen aan bod:
Podcast 1 zondag 11.00 uur: AMBACHT & INDUSTRIE
Hebben deze bakkers een gezamenlijke toekomst?
Podcast 2 zondag 12.00 uur: BROOD & GEZONDHEID
Welke rol speelt brood in een gezond voedingspatroon?
Podcast 3 maandag 12.00 uur: BROOD & GRONDSTOFFEN
Is er nog voldoende kennis over grondstoffen?
Podcast 4 maandag 14.00 uur: PERSONEEL & AUTOMATISERING
Handarbeid is kwaliteit of automatisering is de toekomst?
Podcast 5 dinsdag 12.00 uur: EIWITTRANSITIE ALS TOEKOMST
Welke rol kan de bakkerij spelen in de eiwittransitie?
Podcast 6 dinsdag 14.00 uur: VERS VERSUS LANGHOUDBAAR
Welke kant gaan we op met ons brood in Nederland?
Voor elke opname worden twee gasten uitgenodigd. Zij krijgen in het gesprek de ruimte om hun inzichten en ideeën te delen. Wellicht zijn visies met elkaar in overeenstemming, en wellicht worden gezamenlijk nieuwe antwoorden en inzichten gevonden op het onderwerp ter tafel.
De opnames zijn tijdens beursdagen op zondag om 11 en om 12 uur in de stand van PAKHUIS marketing en daar kan jij als bezoeker live bij zijn! Maandag en dinsdag zijn de opnames om 12 en 14 uur.
Namens Bakkerswereld schuift op maandag Anne Mieke Ravenshorst als side kick aan. De andere twee dagen zal Willem Paul de Mooij de side kick zijn. Opnames na de beursdagen terugluisteren? Dat kan via Bakkerswereld!
Wil jij erbij zijn tijdens Bakkersvak en IJs-Vak? Neem dan contact op met Ivo van Dijkhuizen via info@pakhuis.nu!