Vakbeurs Bakkersvak & IJs-Vak

Al 10 jaar dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap

16, 17 & 18 oktober 2022 | 10:00 – 17:00 uur
Evenementenhal Gorinchem

Communicatie Bakkersvak & IJs-Vak

Waarom deelnemen?

Bakkersvak & IJs-Vak vormen samen de ideale plek om vakprofessionals uit de bakkerij- en ijssector te ontmoeten. In drie dagen tijd spreek je een record aantal mensen die interesse hebben in jouw innovaties, producten en diensten. Dankzij onze unieke EasyGo marketingpakketten die bij je deelname zijn inbegrepen, haal je nog meer resultaat uit je deelname.

Jubileumeditie Bakkersvak

Exposanten
info

Bakkersvak bestaat 10 jaar. Dat is een feestje waard! Een mooi moment om terug te kijken hoe de beurs door de jaren heen veranderd is, welke ontwikkelingen er plaats hebben gevonden en naar alle ontmoetingen die hebben plaatsgevonden. Eerst in Autotron in Rosmalen, tegenwoordig in Evenementenhal Gorinchem. Achter de schermen wordt hard gewerkt om van deze speciale editie een groot feest te maken. Dat wil je toch niet missen?

Wie bezoekt Bakkersvak?

Bezoekers
info

Bakkersvak & IJs-Vak vormen samen het enige platform waar de complete bakkerij- én ijssector uit Nederland samenkomt voor inspiratie en innovatie.

Naast de ambachtelijke en industriële (banket)bakkers, ijsbereiders, chocolatiers en patissiers, komen de horeca ondernemers en cateraars naar de beurs om zich te laten inspireren door het ambacht.

Vakbeurs Bakkersvak

Bakkersvak is al jaren een bron van inspiratie voor (banket)bakkers, ijsbereiders, chocolatiers en patissiers. Aanwezigen krijgen een kijkje in de toekomst van het vak. Naast een zeer uitgebreid aanbod aan producten en diensten op de beursvloer, biedt de beurs ook een actueel lezingenprogramma en vinden er meerdere vakwedstrijden plaats.  

Vakbeurs IJs-Vak

IJs-Vak is de enige vakbeurs die de volledige ambachtelijke ijsbranche samenbrengt op één centrale plek. Leveranciers tonen de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van ijs en ijsmachines. Je vindt er alles voor in je ijssalon! In samenwerking met het IJscentrum en het Gilde van Meesterijsbereiders is IJs-Vak ook jaarlijks het toneel van de gerenommeerde IJs-Vakwedstrijden. 

Waarom Bakkersvak & IJs-Vak?

8200

UNIEKE BEZOEKERS

168

EXPOSANTEN

9

jaar 'bakkerij' ervaring

3

jaar platform voor ijsbranche

Bakkersvak door de jaren heen

Partner

Mediapartners

Bakkers in bedrijf logo
Bakkers in bedrijf logo
NBT Magazine logo
Vakblad ijs logo

Neem contact op

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Algemeen telefoonnummer

+31 (0) 183 680 680

Stuur ons een bericht

Scroll naar top