De Dag van het Ambacht
11 maart 2024
Next Level in Evenementenhal Gorinchem
BEZOEKERSINFO
Benieuwd hoe je jouw klanten beter kennis maken met allergenenvrije en vegan producten in jouw winkel?
OP DE BEURSVLOER
Schuif aan bij de wedstrijden, in de workshops en dompel je onder in de wereld van vegan en allergenenvrij.
DE DEELNEMERS
24 sponsoren staan voor jou klaar tijdens De Dag van het Ambacht. Bij wie ga jij als eerste langs om te proeven?
AANDACHT VOOR ALLERGENENVRIJ, VEGAN EN DUURZAAM ONDERNEMEN
Als ambachtsman met passie voor z’n vak ben je het vast eens met de uitspraak ‘eten verbindt’. Niets is fijner dan samen aan tafel genieten van iets lekkers. Ben jij als bereider nog steeds goed verbonden met je consument, nu de vraag naar vegan blijft toenemen? En is jouw bakkerij of ijssalon ingespeeld op klanten met speciale dieetwensen op het gebied van allergenen?
De Dag van het Ambacht is een nieuw en kleinschalig evenement met 24 deelnemers dat jou helpt bij het vinden van antwoorden op deze actuele onderwerpen. Het evenement is in het leven geroepen om ook in 2024 de bezoekers van Bakkersvak & IJs-Vak te voorzien van de broodnodige informatie. Maar ook om gezellig te netwerken met je collega’s en gerenommeerde wedstrijden bij te wonen. Deze eerste editie zetten we allergenen(vrij) en vegan in de kijker. Daarnaast besteden we aandacht aan duurzaam ondernemen.
Zien we jou ook op 11 maart 2024 op Next Level in Evenementenhal Gorinchem?
10 proeftafels
6 ijsvitrines
Etalagebox
Netwerk Area
Gerenommeerde wedstrijden
VEGAN DEMONSTRATIES
Dutch Pastry Team bestaat 25 jaar! En daar hoort een speciale verrassing bij. Dutch Pastry Team en het team van De Dag van het Ambacht zetten deze bijzondere gebeurtenis extra kracht bij door twee bijzondere top-chefs naar het evenement te halen. Alexandre Bourdeaux en Marike van Beurden verzorgen op het podium van het Dutch Pastry Team allebei een unieke en inspirerende live demonstratie. Dat is nog eens een traktatie!
Alexandre Bourdeaux
Demo 'Vegan in confectionery'
met zijn passie voor chocolade is Alexandre al jaren actief in de sector. Kom kijken naar zijn demonstratie om de fijne vegan kneepjes van de top-chef met eigen ogen te zien!
Marike van Beurden
Demo: 'Vegan in pastry’
Marike bijt zich samen met een bekende voedingswetenschapper vast in het plantaardige vraagstuk: hoe bieden we vegan opties aan zonder in te leveren op smaak en blijft het product tegelijk ook nog 'clean'. Neem vooral een kijkje bij haar inspirerende demonstratie!
NEEM CONTACT MET
ONS OP
Heb je vragen over De Dag van het Ambacht? Neem gerust contact met me op, of laat je gegevens hiernaast achter.
Linda van der Windt
Account Manager
+31 (0)6 319 88 064