De Dag van het Ambacht

11 maart 2024
Next Level in Evenementenhal Gorinchem

20230306 bakkersvak joniisraeli 147 er5 1112

Word sponsor

Hoe kan je jouw klanten beter kennis laten maken met jouw allergenenvrije en vegan producten, dan door ze het te laten proeven? Dat is precies wat we gaan doen op De Dag van het Ambacht! Welke proeftafel kies jij?

20230306 bakkersvak joniisraeli 122 er5 0931

Kom bezoeken

Of je nu brood bakt, ijs draait of je maakt de mooiste chocolade creaties; allergenenvrij en vegan is niet voor elke ambachtsman gesneden koek. Ontdek hoe jij in kan spelen op de groeiende vraag vanuit de consument.

20230306 bakkersvak joniisraeli 016 5v7a9022

NIEUWS

Benieuwd naar alle ontwikkelingen rond De Dag van het Ambacht? Je leest er meer over op onze nieuwspagina. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. 

AANDACHT VOOR ALLERGENENVRIJ EN VEGAN

Als ambachtsman met passie voor z’n vak ben je het vast eens met de uitspraak ‘eten verbindt’. Niets is fijner dan samen aan tafel genieten van iets lekkers. Ben jij als bereider nog steeds goed verbonden met je consument, nu de vraag naar vegan blijft toenemen? En is jouw bakkerij of ijssalon ingespeeld op klanten met speciale dieetwensen op het gebied van allergenen? 

De Dag van het Ambacht is een nieuw evenement dat jou helpt bij het vinden van antwoorden op deze actuele onderwerpen. Het evenement is in het leven geroepen om ook in 2024 de bezoekers van Bakkersvak & IJs-Vak te voorzien van de broodnodige informatie. Maar ook om gezellig te netwerken met je collega’s en gerenommeerde wedstrijden bij te wonen. Deze eerste editie zetten we allergenen(vrij) en vegan in de kijker.

Zien we jou ook op 11 maart 2024 op Next Level in Evenementenhal Gorinchem?

11 maart 2024

Next Level in Evenementenhal Gorinchem

500 kwalitatieve bezoekers

Podium voor gerenommeerde wedstrijden

Gerenommeerde wedstrijden

DUTCH PASTRY AWARD

BESTE BONBON VAN NEDERLAND

IJS-VAKWEDSTRIJDEN

Partner

De Dag van het Ambacht wordt mede mogelijk gemaakt door

NEEM CONTACT MET
ONS OP

Heb je vragen over De Dag van het Ambacht? Neem gerust contact met me op, of laat je gegevens hiernaast achter.

website formaat linda van der windt

Linda van der Windt

Account Manager
+31 (0)6 319 88 064

STUUR ONS EEN BERICHT

Scroll naar top