Ervaringen van exposanten

Interviews met exposanten

Ben je benieuwd hoe exposanten de beurs hebben ervaren? In deze interviews vertellen zes exposanten over hun bedrijf, huidige ontwikkelingen en delen ze hun beurservaringen.

scheiding voor onderdelen2

Sasja Roodenrijs | Chef Cookie

“Bakkersvak is een hele mooie gelegenheid om je te laten zien en te introduceren in een hele grote wereld.”  

-Sasja Roodenrijs, Chef Cookie

Lees hier verder >>>

Maurice Burger | Bakeplus

“Op het moment dat je in een hele mooie branche zit als Bakkersvak én in het ijs, dan hoor je hier te zijn.”

-Maurice Burger, Bakeplus

Lees hier verder >>>

Arjan van de Rovaart | Vipam

“Wij zijn natuurlijk super trots om hier weer onze klanten en vakgenoten te mogen ontmoeten”  

-Arjan van de Rovaart, Vipam

Lees hier verder >>>

scheiding voor onderdelen3

Armand Verkaart | Top Bakkers

“Het zijn mooie gesprekken, het zijn leuke gesprekken, het is weer gezellig.”  

-Armand Verkaart, Top Bakkers

Lees hier verder >>>

Wiljan van der Linden | Bakels

“Waarvoor we hier staan is mensen te laten proeven dat vegan echt lekker is”  

-Wiljan van der Linden,  Bakels

Lees hier verder >>>

Marvin Onderwater | PreGel

“Het is heel fijn om op de beurs te staan en bestaande klanten én mogelijk nieuwe klanten te ontmoeten.”  

-Marvin Onderwater, PreGel Benelux

scheiding voor onderdelen

Ben je er volgende editie weer bij?

Zet Bakkersvak & IJs-Vak 2025 alvast in je agenda op 9, 10 & 11 maart.

Scroll naar top