Ervaringen van exposanten
Interviews met exposanten
Ben je benieuwd hoe exposanten de beurs hebben ervaren? In deze interviews vertellen zes exposanten over hun bedrijf, huidige ontwikkelingen en delen ze hun beurservaringen.
Sasja Roodenrijs | Chef Cookie
“Bakkersvak is een hele mooie gelegenheid om je te laten zien en te introduceren in een hele grote wereld.”
-Sasja Roodenrijs, Chef Cookie
Maurice Burger | Bakeplus
“Op het moment dat je in een hele mooie branche zit als Bakkersvak én in het ijs, dan hoor je hier te zijn.”
-Maurice Burger, Bakeplus
Arjan van de Rovaart | Vipam
“Wij zijn natuurlijk super trots om hier weer onze klanten en vakgenoten te mogen ontmoeten”
-Arjan van de Rovaart, Vipam
Armand Verkaart | Top Bakkers
“Het zijn mooie gesprekken, het zijn leuke gesprekken, het is weer gezellig.”
-Armand Verkaart, Top Bakkers
Wiljan van der Linden | Bakels
“Waarvoor we hier staan is mensen te laten proeven dat vegan echt lekker is”
-Wiljan van der Linden, Bakels
Marvin Onderwater | PreGel
“Het is heel fijn om op de beurs te staan en bestaande klanten én mogelijk nieuwe klanten te ontmoeten.”
-Marvin Onderwater, PreGel Benelux
Ben je er volgende editie weer bij?
Zet Bakkersvak & IJs-Vak 2025 alvast in je agenda op 9, 10 & 11 maart.