Ben je benieuwd hoe exposanten de beurs hebben ervaren? In deze interviews vertellen zes exposanten over hun bedrijf, huidige ontwikkelingen en delen ze hun beurservaringen.
“Bakkersvak is een hele mooie gelegenheid om je te laten zien en te introduceren in een hele grote wereld.”
-Sasja Roodenrijs, Chef Cookie
“Op het moment dat je in een hele mooie branche zit als Bakkersvak én in het ijs, dan hoor je hier te zijn.”
-Maurice Burger, Bakeplus
“Wij zijn natuurlijk super trots om hier weer onze klanten en vakgenoten te mogen ontmoeten”
-Arjan van de Rovaart, Vipam
“Het zijn mooie gesprekken, het zijn leuke gesprekken, het is weer gezellig.”
-Armand Verkaart, Top Bakkers
“Waarvoor we hier staan is mensen te laten proeven dat vegan echt lekker is”
-Wiljan van der Linden, Bakels
“Het is heel fijn om op de beurs te staan en bestaande klanten én mogelijk nieuwe klanten te ontmoeten.”
-Marvin Onderwater, PreGel Benelux
Ben je er volgende editie weer bij?
Zet Bakkersvak & IJs-Vak 2025 alvast in je agenda op 9, 10 & 11 maart.
9, 10 & 11 maart 2025
10:00 tot 17:00 uur
Evenementenhal Gorinchem
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
©2023 All rights reserved