Kenniscentrum - Dag van het Ambacht
Dag van het Ambacht
Welkom bij de nieuwspagina van de Dag van het Ambacht! Als ambachtsman met een passie voor je vak, ben je vast bekend met de uitspraak ‘eten verbindt’. Niets is fijner dan samen aan tafel genieten van iets lekkers. Ben jij als bereider nog steeds goed verbonden met je consument, nu de vraag naar veganistische opties blijft toenemen? En is jouw bakkerij of ijssalon goed ingespeeld op klanten met speciale dieetwensen met betrekking tot allergenen?
Tijdens de Dag van het Ambacht staan allergenenvrij en vegan in de spotlights. Mis de kans niet om hier waardevolle informatie op te doen en jezelf te onderscheiden in de bakkerij- en ijsbranche.
- Nieuwsitems
PERSBERICHT | Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland: topwedstrijden op Bakkersvak en IJs-Vak 2025
GORINCHEM – Van zondag 9 tot en met dinsdag 11 maart 2025 vindt Bakkersvak en IJs-Vak plaats in Evenementenhal Gorinchem. Drie dagen lang staat vakmanschap
Lees verder »PERSBERICHT | Bakkersvak & IJs-Vak speelt in op workshop behoefte en introduceert Smaak & Kennispleinen
GORINCHEM — Bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en patissiers staan erom bekend om te leren door te doen. Het was dan ook geen verrassing dat bezoekers van
Lees verder »