Kenniscentrum - Dag van het Ambacht
Dag van het Ambacht
Welkom bij de nieuwspagina van de Dag van het Ambacht! Als ambachtsman met een passie voor je vak, ben je vast bekend met de uitspraak ‘eten verbindt’. Niets is fijner dan samen aan tafel genieten van iets lekkers. Ben jij als bereider nog steeds goed verbonden met je consument, nu de vraag naar veganistische opties blijft toenemen? En is jouw bakkerij of ijssalon goed ingespeeld op klanten met speciale dieetwensen met betrekking tot allergenen?
Tijdens de Dag van het Ambacht staan allergenenvrij en vegan in de spotlights. Mis de kans niet om hier waardevolle informatie op te doen en jezelf te onderscheiden in de bakkerij- en ijsbranche.

- Nieuwsitems

PERSBERICHT | Eerste editie van lekkerste croissant van Nederland door Nederlands Boulangerie Team en Debic op Bakkersvak en IJs-Vak 2025
GORINCHEM – Tijdens Bakkersvak en IJs-Vak 2025 wordt de lekkerste croissant van Nederland bekroond. Het Nederlands Boulangerieteam organiseert, samen met Debic (het professionele zuivelmerk van
Lees verder »
PERSBERICHT | Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland: topwedstrijden op Bakkersvak en IJs-Vak 2025
GORINCHEM – Van zondag 9 tot en met dinsdag 11 maart 2025 vindt Bakkersvak en IJs-Vak plaats in Evenementenhal Gorinchem. Drie dagen lang staat vakmanschap
Lees verder »